Türkiye’nin yaşadığı en büyük deprem felaketlerinden birisi olan ve 6 Şubat 2023 tarihinde 10 ilimizi birden etkileyen deprem sonrasında ilk günden itibaren sahada olan ve yardımları organize edip bir an olsun desteklerini esirgemeyen Ahbap Derneği'nin kurucusu olan şarkıcı Haluk Levent; Twitter üzerinden isyan etti! Ünlü sanatçı; depremzedelere yardım için yapılan gönderiler sonrasında sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda işi gücü bırakıp gelen bazı yardım eşyalarını çöpe atmakla meşgul olduklarını belirtti.

Türkiye’nin 10 kentinde büyük yıkıma yol açan Kahramanmaraş merkezli depremler; ülkemizde büyük bir acıya sebep olurken; tüm Türkiye tek yürek olarak depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışıyor. Depremin olduğu ilk andan itibaren bölgeye giden ve Twitter üzerinden de an ve an yardım toplayan Ahbap Derneği'nin kurucusu olan şarkıcı Haluk Levent; alana gelen yardımların içerisinden çıkan bazı gereksiz eşyaları ayırmak için zaman kaybettiklerini ifade eden bir tweet attı. Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda; “İşimizi gücümüzü bıraktık, bazı eşyaları çöpe göndermekle meşgulüz. İkinci el eşya göndermeyin. Biz bunları nerede yıkatalım nerede ütületelim” yazarak gelen bazı yardımlar isyan etti.

Bu tweet’i silen Haluk Levent daha sonrasında ”Kirli kıyafet kolilerinin yanında kamera kadrajına girmiş konuyla alakası olmayan markalar var bu nedenle siliyorum tweet’i. Ama yine de aklınızda kalsın. Gelişigüzel bir şekilde bir kamyon eşya yükleyip irtibatsız bir biçimde deprem bölgesine göndermeyelim. Lütfen” açıklamasını yaparak alana gelişigüzel yardım gönderilmemesini gerektiğini belirtmiştir.


Daha yeni Daha eski
Merdan Yanardağ Resmi