Gönül altuntaş
Gönül Altuntaş

Türkiye’nin genç kadın girişimcisi Gönül Altuntaş: 20 Mart 2006 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen Altuntaş, 2013 yılına kadar yaşamını Antalya’da sürdürmüştür. 2013 yılında Samsun’a bağlı Çarşamba Ovası’ndan bir köye taşınan Altuntaş, ilk öğrenimini köy okulunda tamamlamıştır. Oldukça genç bir yaşta medya ile tanışan Gönül Altuntaş, açtığı Youtube kanalı üzerinden kısa süre içerisinde orta ölçekte bir kitle edindi. 12 yaşında iken kurduğu beIN Movies Türkiye adlı Youtube kanalı üzerinden paylaşımlarda bulunan Altuntaş, gözlerinde yaşadığı bir sağlık sorunu nedeni ile Youtube’u bırakmak zorunda kaldı.

Gönül Altuntaş Kimdir?


2019 yılına kadar medyadan uzak kalan Altuntaş, 2019 yılında Instagram’a adım atan Altuntaş, açtığı Peria Ringtone hesabı ile kısa süre içerisinde yine kendisine bir kitle edinmeyi başardı. Ancak, Altuntaş’ın Instagram macerası da kısa sürdü. 2020 yılının mayıs ayında bazı sağlık ve kişisel sorunlarından ötürü Instagram hesabını da kapatmak durumunda kaldı. Medya alanından ayrılamayan Altuntaş, Youtube’da çeşitli kanallarda içerik yayınlamaya devam etti. Aktif olarak Peria TV Jenerik Kanalı, The Peria Company ve LIVE TV Televizyonu Youtube kanallarında içeriklerini yayınladı.

Gönül Altuntaş Ne İş Yapar?


Gönül Altuntaş şu an için gönüllü haber editörlüğü yapmaktadır. Ocak 2023 yılında Enes Yayın Grubu tarafından açılan En Haber adlı internet sitesinde çalışmaya başlayan Altuntaş, medya ve habercilik konusunda kendisini geliştirmeye devam etmektedir.
Daha yeni Daha eski
Merdan Yanardağ Resmi