Twitter CoTweet Özelliğini Kullanımdan Kaldırma Kararı Aldı.

San Francisco, Kaliforniya - Twitter, henüz test aşaması sonlanmamasına rağmen kullanıcılar tarafından olumlu geri bildirimler alan "CoTweet" adı verilen yeni bir özelliğini kullanımdan kaldırma kararı aldı.

CoTweet, Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve Türkiye'de test aşamasına tabi tutulan ve Twitter kullanıcılarının istedikleri tweeti istedikleri kişiyle birlikte ortak olarak göndermelerine imkan tanıyan bir özellikti. Ancak, geçtiğimiz saatlerde yapılan bir açıklama, bu özelliğin daha fazla test edilmeyeceğini ve genel kullanıma sunulmayacağını gösterdi.

Twitter, bu konuda hiçbir sebep sunmayarak, CoTweet özelliğinin ilerleyen yıllarda yeniden gündeme gelebileceğini belirtti. Twitter'ın bu kararı, kullanıcılarına en iyi deneyimi sunma konusundaki taahhüdünü gösterir.

Twitter, son yıllarda çok sayıda yenilik ve özelliği ile dikkat çekmeyi başardı ve kullanıcıları tarafından beğeni topladı. CoTweet özelliğinin kullanımdan kaldırılması, Twitter'ın daha da iyileşmeye devam ettiğinin bir göstergesidir. Kullanıcıların beklentilerine uygun hizmet sunma konusunda söz verilen taahhüdün yerine getirilmesi beklenir.

Daha yeni Daha eski
Merdan Yanardağ Resmi