Çevremizde bulunan kıskanç insanlar birçok konuda bizi rahatsız ettiği gibi; bazılarıda içten kıskançlıkları ile farkında olmadan ilişkilere zarar verebiliyor. Peki, en kıskanç tipli insanlara bakıldığında hepsinin genelde aynı burçlarda olduğunu söylesek ne dersiniz? İşte astrolojik olarak en kıskanç burçlar... 

Akrep Burcu Astrologlara göre en kıskanç burçlar sıralanıyorsa akrep burcu bu listenin ilk sıralarında yer almalıdır. Hem hırslı karakterleri hem de sahiplenici özellikleri ile akrep burcu insanlar, yer yer kısıtlayıcı oldukları gibi çoğu zaman da farkında olmadan bi kıskançlık içerisine girebilir.

Boğa Burcu En kıskanç burçlar arasında yer alan Boğa burcu insanlar için konfor alanlan ve güven duymaları olmazsa olmaz kriterler arasındadır. Güvenlerini sarsacak herhangi bir durum karşısında tahammül edemezler ve ikili ilişkilerinde güven sorunundan kaynaklı kıskançlık hissi yer yer de olsa ağır basabilir. 


Aslan Burcu Astrologlara göre en özgüvenli burçlardan birisi olan Aslan burcu insanlar kıskansalar dahi kıskandıklarını asla belli etmezler. İçten bir kıskançlık yaşayan Aslan burcu kişiler, karşısındaki insanı sürekli ölçüp biçerek hatasını gördüğü bir anda acımadan eleştirebilir ve özellikle güven temelli bir sorun yaşandıysa karşısındaki kişiyi tek bir kalemde silebilir.

Daha yeni Daha eski
Merdan Yanardağ Resmi